Camerabeveiliging

In ons dagelijks leven zijn camera’s en camerabeveiliging een algemeen geaccepteerd middel geworden voor preventie, tegengaan van winkeldiefstaloverzicht hebben en houdenbeeldregistratie én verhogen van veiligheid.

Wij leveren analoge en digitale systemen en hebben een zeer ruime ervaring in ip systemenKenteken registratie hoort er natuurlijk bij.

Beveiliging is een op maat geïnstalleerd product. Hierbij moet met veel dingen rekening worden gehouden. v.d. Putten installaties heeft reeds vele jaren ervaring. Hierdoor kunnen we  uiterst vakkundig te werk gaan.

Zo leveren wij oplossingen waar een ander bedrijf nee op moet zeggen. Dit onderscheid ons in de markt.

Wij streven dan ook naar perfectie door elke opdracht op maat te leveren naar de wensen van de klant.  Wij testen voortdurend nieuwe producten en nieuwe technologieën waardoor we met de tijd meegaan en vaak ook voorlopen.

Branddetectie

Menig bedrijf, kantoor of winkel, en menige woning is beter tegen inbraak beveiligd dan tegen brand. Terwijl brand meer schade oplevert dan de grootste inbraak!

Sterker nog: veel bedrijven gaan na een brand failliet.

Voor een vroegtijdige en betrouwbare detectie en de daaropvolgende alarmering is goede detectie-apparatuur van essentieel belang.

Een adequate branddetectie kan de rampzalige en verwoestende gevolgen van een brand voor mens, materiaal en milieu vaak voorkomen.

Bij v.d. Putten installaties bent u aan het goede adres. Door samenwerking met diverse instanties kunnen wij u voorzien van een uitstekende brandmeldinstallatie.

Alarminstallatie

Met een elektronisch alarmsysteem kiest u voor zekerheid. Door de toenemende criminaliteit en het afnemen van politie inzet, is het belangrijk dat u uw eigendommen zelf beveiligt.

Een alarmsysteem zorgt voor het signaleren van een inbraak of een poging tot inbraak. Om de inbreker af te schrikken wordt er gebruik gemaakt van een binnensirene, flitslamp en duidelijke stikkers op ramen en deuren.

Omdat geen gebouw hetzelfde is, bestaan er geen standaard oplossingen. Om er zeker van te zijn dat het systeem aan alle eisen voldoet, kunt u bij v.d. Putten installaties terecht voor een persoonlijk beveiligingsadvies. v.d. Putten installaties kan al u eisen en wensen voorzien van een passend systeem zowel voor particuliere als zakelijke doeleinden.

Toegangsbeveiliging

Toegangscontrole levert veiligheid door het geven van flexibele controle van wie, wanneer geautoriseerd is om het gebouw of de ruimte te betreden. De systemen die wij gebruiken zullen uw gebouwen, werknemers en materiaal beveiligen.

Vanaf één tot honderden deuren, over verschillende locaties. Wij hebben een oplossing voor al uw toegangscontrole behoeften.

Het kiezen van een toegangscontrole systeem is een belangrijke financiële beslissing voor de meeste bedrijven.

De kosten zijn uiteraard belangrijk, maar het systeem moet eveneens aan uw eisen voldoen en 100% betrouwbaar zijn.

v.d. Putten installaties is gespecialiseerd in toegangscontroleoplossingen.